Alle Relaties | My Dent

My Dent

De activiteiten zijn gestart in 2012 met 1 tandartspraktijk. Sinds 2012 is ieder jaar het volume van de activiteiten verdubbeld, door opening van nieuwe praktijken en door groei van bestaande praktijken. Inmiddels wordt in een aantal praktijken met de modernste technieken op een efficiënte manier de beste mondzorg voor iedereen bereikbaar gemaakt.

De missie van My Dent is om de beste mondzorg voor iedereen bereikbaar te maken. My Dent heeft daartoe een aantal moderne praktijken. De patiënt staat altijd centraal, waarbij communicatie en preventie voorop staan. Binnen de praktijken wordt een groot aantal talen gesproken. Zo nodig wordt de patiënt bijgestaan door een team van specialisten. My Dent werkt zo doorlopend aan optimale toegang tot zorg voor hen die dat nodig hebben, en legt vervolgens de nadruk op preventie om zo de zorgvraag te verminderen.

Binnen de praktijken van My Dent wordt gewerkt met de nieuwste technieken, waarbij veel aandacht wordt gegeven aan continue opleiding en training van de professionals. Er zijn vaste contacten met universiteiten, waarvandaan regelmatig jongen professionals worden betrokken, opgeleid volgens de laatste normen.

My Dent neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door zorg toegankelijk te maken. Deze toegankelijkheid wordt bevorderd door de praktijken gedurende zeven dagen per week van vroeg tot laat open te stellen. Spin-off daarvan is, dat een hoge bezetting wordt bereikt van kostbare ruimten en apparatuur. Door deze efficiency dalen de kosten per behandeling, en daarmee de zorgkosten.

In de afgelopen jaren van exponentiële groei en permanente verandering heeft Aspectu My Dent begeleid bij het bepalen en steeds weer herijken van rendementsdoelstellingen, het sturen op rendementsverbeteringen en het financieren van de groei.

My Dent en Aspectu (VDHA) zijn sinds 2012 strategische partners.

Aspectu

Focus op Prestaties