Nieuws | Internationaal business management platform

Internationaal business management platform

Corporater en Aspectu hebben een partnership gesloten om het Business Management Platform van Corporater geschikt te maken voor de Benelux markt:

Corporater is een 'leading business management platform' dat wordt toegepast door grote en middelgrote ondernemingen en een groot aantal gemeenten in de Noord Europa, Noord Amerika en het Midden Oosten. Klanten van Corporater zijn onder andere Estec, Johnson&Johnson, Nespresso, E-on en Airbus. Zij maken gebruik van Corporater om de interne management processen te stroomlijnen en de ondersteunen.

De kernprocessen waarvoor Corporater oplossingen heeft geconfigureerd zijn strategisch management, risicomanagement, governance, kwaliteitsmanagement, KPI en dashboard management. Hierdoor zijn de klanten van Corporater beter in staan om een integrale van de strategie afgeleide bedrijfsvoering te realiseren.

Aspectu zet het platform in om managementmodellen te configureren voor de Benelux markt. Aspectu ontwikkelt daarvoor managementoplossingen vanuit de Nederlandse bedrijfsvoeringspraktijk en de Nederlandse wet- en regelgeving. Het technologische platform zal eveneens door Aspectu worden vertaald naar de Nederlandse taal.

Aspectu is de eerste partner van Corporater die de rechten heeft verworven om Corporater te gebruiken om integrale management oplossingen 'as a Service' aan te bieden aan organisaties en overheidsinstellingen. Corporater en Aspectu hebben daarmee een unieke stap gezet naar nieuwe servicemodellen.

 

 

Aspectu

Focus op Prestaties